Τυλίξτε το Δώρο!

Η Δωροεπιταγή – Δωροταξίδι είναι μια σελίδα Α4 που μπορείτε να τυπώσετε Ηλεκτρονικά, ή να την παραλάβετε από το γραφείο μας μέσα σε έναν φάκελο αλληλογραφίας! Είναι χαρούμενη και αναλυτική γιαυτό χρειάζεται μια ολόκληρη σελίδα. Είναι αρκετή και έτσι να εντυπωσιάσει γιατί το περιεχόμενο της είναι μοναδικό!

Όμως εσείς μπορείτε να Διαμορφώσετε το Δώρο σας όπως θέλετε!

Φτιάξτε κάτι πιο Προσωπικό, ή ετοιμάστε ένα φαντασμαγορικό κουτί γεμίστε το σοκολάτες και βάλτε μέσα την Δωροεπιταγή!

Γράψτε μια περιγραφή του Δώρου σε μια ευχετήρια κάρτα

Ενας τρόπος να ΄τυλίξετε’ την Δωροεπιταγή είναι να την βάλετε μέσα σε μια όμορφη κάρτα που θα βρείτε στα βιβλιοπωλεία, και μάλιστα αν θέλετε να συμπληρώσετε μια Περιγραφή δική σας για το ταξίδι που θα προτείνατε ή για τις δυνατότητες με αυτήν την Δωροεπιταγή δηλαδή πως μπορεί να την αξιοποιήσει από τις ιδέες που μαζί θα συζητήσουμε κλπ! πάντα στο προσωπικό σας στυλ!
Μπορείτε φυσικά να τυπώσετε και δική σας κάρτα σε ένα χαρτοπωλείο, με ατέλειωτες ιδέες: μια φωτογραφία σας που είσασταν μαζί, ή κάτι αστείο ή και πολύ ‘πειρακτικό’ κάτι να τους ξαφνιάσετε κλπ.


Μέσα σε ένα κουτί Δώρου

Για να κάνετε την όλη διαδικασία ακόμα πιο χαρούμενη, χρησιμοποιήστε ένα κουτί δώρου στο στυλ που σας αρέσει, και βάλτε μέσα την Δωροεπιταγή.  Μπορεί να είναι μικρό ή μικρούλι για να κάνει αντίθεση με το ΄μεγάλο’ δώρο σας,  για να φανεί ακόμα πιο απρόσμενο. Μπορεί όμως να είναι ένα μεσαίο ή μεγάλο κουτί όπου σκεφτείτε κι ολας μήπως μέσα στο κουτί μπορείτε να βάλετε οτιδήποτε άλλο που ξέρετε ότι τους αρέσει όπως σοκολατάκια, χαρούμενες καραμέλλες ή ζελεδάκια, ή απλά την γέμιση κουτιών!

Χαριτωμένες ιδέες:

  • Μέσα σε ένα κουτί βάλτε μια μικρή φτηνή υδρόγειο και περιμένετε την απορία στο πρόσωπο τους για να δώσετε την Δωροεπιταγή!
  •  Τυλίξτε μια υδρόγειο με κορδέλα ή χαρτί, χωρίς κουτί.
  • Αν έχετε τα διαβατήρια, τυλίξτε τα σε χαρτί δώρου, μέσα σε κουτί ή σκέτα.
  • Αν μπορείτε να τυπώσετε έναν χάρτη και να τυλίξετε ένα κουτάκι που να είναι μέσα η δωροεπιταγή.
  • Σε ένα κενό ασπρο κουτάκι, να ζωγραφίσετε στον πάτο κάτι σχετικό (απλά πράγματα), ή κολλάζ με κάτι σχετικό ή ταξιδιωτικό απο περιοδικά.
  • Αντι ζωγραφικής μπορείτε στο κενό κουτάκι να γράψετε τα προσωπικά μυνήματα σας, ότι θέλατε να τους πείτε, πρωτότυπα και χαρούμενα με το δικό σας στυλ - είναι δικό σας δώρο!
  • Να βάλετε μια φωτογραφία σας μαζί απο το προηγούμενο ταξίδι σας, ή φυσικά μια φωτογραφία που τυπώσατε απο το Ιντερνετ για τον προορισμό, αστεία ή κανονική Αγοράστε ένα φτηνό ταξιδιωτικό κιτ

Φυσικά οι ιδέες είναι ατελείωτες, σκεφτείτε να έχετε βάλει μέσα κάτι χαριτωμένο, ή παραπλανητικό πχ ένα αρκουδάκι, ένα απλό μπρελόκ, μια κούπα, ή κάτι χαριτωμένο που έχετε βρεί στις αναζητήσεις σας, ή αλλιώς κάτι σχετικό με τον προορισμό που θα θέλατε να προτείνετε ως Δωροταξίδι (έστω και αν αυτοί επιλέξουν κάτι άλλο) πχ να τυπώσετε ή αγοράσετε ένα χάρτη του Παρισιού ή του Πηλίου κλπ.


Με Mail

Την δίνουμε και σε ηλεκτρονική μορφή για τους αγαπημένους σας ή για Πελάτες που είναι μακριά ή δεν βολεύει αλλιώς. Μπορούμε να την αποστείλουμε και εμείς κατευθείαν σε ένα ευχάριστο και επεξηγηματικό μαιλ, αλλά μπορείτε φυσικά να το στείλετε εσείς με τα δικά σας προσωπικά σχόλια και σημειώσεις!


Κυνήγι Θησαυρού

Σκεφτείτε αν ταιριάζει στην περίπτωση κάτι πιο παιδικό και ξένοιαστο που θα προσθέσει αγωνία και θα ενθουσιάσει: σχεδιάστε μέσα στο σπίτι ή στο γραφείο αν ταιριάζει, ένα μικρούλι κυνήγι θησαυρού, από πολύ μικρό και γρήγορο έως βέβαια υπερπαραγωγή Hollywood ανάλογα τον χαρακτήρα τον δικό σας και των φίλων σας!

Παράδειγμα μικρού: Δίνετε έναν φάκελο, ή ένα κουτί ως δώρο, που το ανοίγει αλλά δεν έχει τίποτα μέσα παρά ένα χαρτάκι που λέει ένα δικό σας μήνυμα, ότι νομίζετε ότι ταιριάζει, πχ. «πού έλεγες ότι θες να ταξιδέψεις;» ή «θυμάσαι τότε κλπ.» ή «κοίτα μέσα στην τσέπη του μπουφάν σου»  κλπ. Θα έχετε προσωπικές κοινές εμπειρίες που θα σας φέρουν ιδέες στο μυαλό.

Παράδειγμα υπερπαραγωγής: Φυσικά θα ήταν τέλειο αν βέβαια ταιριάζει σε αυτούς που θα το κάνετε δώρο.  Σίγουρα ταιριάζει σε παιδιά για να τους κάνετε Δωροταξίδι Disneyland ή αντίστοιχο, αλλά και σε πολλούς ενήλικες αν έχουμε τέτοια σχέση μαζί τους. Εξαρτάται απλά από την φαντασία σας.

Μέσα στον φάκελο ή στο κουτί, μπορεί να έχει το χαρτάκι λοιπόν, ή κάποιον Χάρτη Θησαυρού, ή κάποιο άλλο ‘στοιχείο’ που θα τον οδηγεί στο επόμενο στοιχείο και μετά στο επόμενο και πάλι και πάλι.. Μπορείτε να εμπλουτίσετε την εμπειρία χρησιμοποιώντας περίεργα σημεία στο σπίτι, μπαλκόνι, αυτοκίνητο κλπ. να τον οδηγήσετε μέχρι και στο youtube να κάνει αναζήτηση πχ. αν κάναμε δώρο Disneyland μπορεί να γράψει Thunder Mountain και θα βγει η Disney, ή αν κάναμε δώρο Λονδίνο αρκεί να γράψει Covent Garden και θα βγει το Λονδίνο, ή ένα όνομα εστιατορίου πχ εστιατόριο τάδε το οποίο αν το πατήσει στο google θα βγει ότι είναι στην Σαντορίνη και θα του δώσετε τότε την Δωροεπιταγή! ότι σκεφτείτε εσείς καλύτερο για να διασκεδάσετε, αυτό είναι μόνο το νόημα!


doroepitagi.gr 2018 All Rights Reserved.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Χαρίλαος Χιόνης

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.