Για Εταιρίες - Επαγγελματικά Δώρα

Η Ιδανική λύση για να ευχαριστήσετε τον Πελάτη, τον Συνεργάτη, τον Συνάδελφο, χωρίς να κουραστείτε σε έρευνες για το τι θα του αρέσει, χωρίς να πέσετε σε κοινοτυπίες αλλά να πρωτοτυπήσετε, κάνοντας ένα Δώρο που θα το εκτιμήσει πραγματικά και ταυτόχρονα περνώντας το στα έξοδα της εταιρίας σας.

Σας λύνει τα χέρια για Δώρο σε Σημαντικό Πελάτη που θέλετε να τον ευχαριστήσετε, χωρίς να ρισκάρετε τίποτα στο αν θα του αρέσει ή οχι.

 Σκεφτείτε το επίσης ως Δώρο-Κίνητρο για τους καλύτερους Συνεργάτες - Υπαλλήλους σας αν πιάσουν τους στόχους τους, χωρίς να μπαίνετε στην διαδικασία να ψάχνετε προσφορές, προορισμούς που να αρέσουν σε όλους και να δεσμεύεστε με συμβόλαια, χωρίς να έχετε κανένα ρίσκο. Τους προσφέρετε το Δωροταξίδι, και αυτοί κλείνουν ότι θέλουν πραγματικά απο την Παγκόσμια Ταξιδιωτική Αγορά!

Ενα υπέροχο Δώρο και για τον Συνάδελφο, συγκεντρώνοντας όλοι μαζί ένα ποσό, και προσφέροντας του απο ένα Σαββατοκυριακο στην Μονεμβασιά έως Γαμήλιο Ταξίδι!

Marketing

Σκεφτείτε μια Διαφημιστική και Προωθητική Καμπάνια σας, με κάποιον Διαγωνισμό ή μια Κλήρωση, όπου το Δώρο του Νικητή θα είναι ένα Δωροταξίδι!

 • χωρίς να σκέφτεστε τι να βάλετε ως Δώρο,
 • χωρίς να δεσμευτείτε σε προορισμό κλπ, 
 • χωρίς να ρισκάρετε σε κάτι,

αλλά προσφέροντας κάτι μοναδικό σε έμπνευση που δεν υπάρχει κάποιος που δεν θα το εκτιμήσει.

Εσείς επίσης θα έχετε την εξής επιλογή: αν επιλέξει κάτι λίγο ακριβότερο, μπορούμε να σας ενημερώσουμε διακριτικά και να το καλύψετε και αυτό. Ετσι θα του προσφέρετε ουσιαστικά 2 δώρα - θα έχει 2 εκπλήξεις χαράς απο εσάς.

 • Η Δωροεπιταγή σας διευκολύνει απόλυτα και σε προωθητικούς Διαγωνισμούς, Κληρώσεις.
 • Σας λύνει τα χέρια σε Δώρα Επιβράβευσης Προσωπικού, ή Συνεργατών (Incentives)
 •  Είναι το πιο Εντυπωσιακό Δώρο
 •  Είναι το πιο Διακριτικό Δώρο
 •  Είναι το πιο Ελεύθερο και Εύκολο να αξιοποιηθεί Δώρο. Αν δεν μπορεί ο Δικαιούχος, θα μπορούν τα παιδιά του ή θα μπορεί και αυτός με την σειρά του να κάνει ένα εντυπωσιακό δώρο σε τρίτον.
 •  Είναι τελείως Νόμιμο
 •  Η Δωροεπιταγή Τιμολογείται και περνά στα έξοδα.
 •  Μπορεί να είναι ανώνυμη, ή επώνυμη.

Η έκδοση Δωροεπιταγής-Δωροταξιδίου είναι μια νόμιμη και παλιά διαδικασία που περνά στα έξοδα της επιχείρησης κανονικά, με όνομα δικαιούχου ή και ανώνυμα ακόμα.

Το Δωροταξίδι μπορεί να ισχύει για όσο θέλετε εσείς ή επ αόριστον. Ο Δικαιούχος μπορεί να αδυνατεί να ταξιδέψει τώρα, άρα θα επιλέξει κάτι στην επόμενη χρονιά κλπ. Αλλιώς μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ένα όριο χρονικό, όπου αν δεν χρησιμοποιηθεί να περάσει το ποσόν στον λογαριασμό σας για τα δικά σας εταιρικά ταξίδια.

Εφόσον θέλετε, θα μπορεί να την μεταφέρει σε τρίτον, πχ στα παιδιά του κλπ. ή όπου θέλει αυτός, δίνοντας του την δυνατότητα να την αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο που ο ίδιος θέλει, όπως και αν του δίνατε ένα υλικό δώρο μπορούσε να το προσφέρει αλλού όπως θα έκρινε.

Ερωτήσεις - Διευκρινήσεις

Το Δωροεπιταγή - Δωροταξίδι δεν είναι μια 'κρυμμένη' επιχείρηση στο Ιντερνετ ή Facebook αλλά Ταξιδιωτικός Οργανισμός ελεγχόμενος απο τον ΕΟΤ με Γραφεία και Ανθρώπους έτοιμους να σας παρουσιάσουν ιδέες και να απαντήσουν σε όλες τις Ερωτήσεις σας.
Ελάτε στα Γραφεία μας ή Μιλήστε με τους Συμβούλους Ταξιδίων μας!


doroepitagi.gr 2018 All Rights Reserved.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Χαρίλαος Χιόνης

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.