Γιατί να κάνω Δώρο ένα Ταξίδι και όχι κάτι άλλο;


Τι προσφέρει το ταξίδι στους αγαπημένους μου; Είναι κάτι που θα το εκτιμήσουν;

Οι Αναμνήσεις κρατούν για πάντα… τα δώρα όχι.

Ότι υλικό αγαθό και να δωρίσουμε, ξέρουμε ότι έχει μια ημερομηνία λήξης – το ταξίδι όμως… το ταξίδι είναι μια Ανάμνηση Ζωής, κάτι που κανείς δεν μπορεί να στο κλέψει ή απαξιώσει. Όσα χρόνια και να περάσουν το Ταξίδι θα είναι ζωντανό στο μυαλό σας και θα σας κάνει να χαμογελάτε! Σκεφτείτε λοιπόν εσείς να έχετε προσφέρει ένα ποσόν στους Αγαπημένους σας για αυτό! Και αυτοί θα σας συνδέσουν για πάντα με τις όμορφες αναμνήσεις τους!


Νέες Εμπειρίες, ισχυρότεροι δεσμοί αγάπης.

Ταξιδεύοντας με ένα Καλό Ποιοτικό Πακέτο φτιαγμένο από ανθρώπους που το αγαπούν ώστε να το απολαύσεις, αποκτάς Νέες και Εντυπωσιακές Εμπειρίες, αλλά το κυριότερο είναι ότι τις Μοιράζεσαι! Οι αγαπημένοι σου (σύντροφος, φίλοι, οικογένεια) και εσύ, ζείτε πράγματα μαζί τώρα ζωντανά και χειροπιαστά, Δημιουργείτε Κοινές Αναμνήσεις!
Σκεφτείτε το, μετά από χρόνια σε μια σχέση (οποιαδήποτε) τι θυμόμαστε πιο έντονα: τα ευχάριστα γεγονότα που ζήσαμε Μαζί! Αυτά μας ενώνουν! Πολλαπλασιάστε τα λοιπόν!


Το Ταξίδι είναι κάθε φορά μοναδικό.

Ότι υλικό δώρο και να κάνουμε, πάντα σκεφτόμαστε μήπως το κάνει και άλλος το ίδιο ή αν το έχει ήδη ο φίλος μας. Μπορεί να έχει λάβει το ίδιο δώρο στο παρελθόν επίσης, ή να πάει και να το αλλάξει με κάτι άλλο που προτιμά.
Το ταξίδι όμως είναι κάτι Μοναδικό: Όπου και να έχει ταξιδέψει κάποιος, ένα νέο ταξίδι θα είναι και μια νέα Εμπειρία. Δεν μπορείς να επαναλάβεις τις ίδιες εμπειρίες ακόμα και να προσπαθήσεις: κάτι διαφορετικό θα έχει ακόμα και στο ίδιο μέρος να πας!


Εμπνεύστε την αγάπη για Νέες Εμπειρίες και Εξέλιξη

Το ταξίδι μας μαθαίνει τόσα νέα πράγματα: άλλες κουλτούρες και ανθρώπους, άλλους τρόπους σκέψης, την σημαντική ιστορία του κάθε μέρους, οικονομικά, πολιτικά και τις συνέπειες τους, μέχρι και γεωγραφία! Και όλα αυτά με έναν χαρούμενο και διασκεδαστικό τρόπο, χειροπιαστά, ζώντας τα και όχι βλέποντας! Δεν είναι περίεργο που μετά από ένα ταξίδι ανεβαίνει η επιθυμία μας για γνώση και νέα πράγματα, αλλά κυρίως: βλέπουμε τον Κόσμο με πιο Καθαρά Μάτια!


Ξεχάστε το Στρες!

Όχι μόνο για εσάς που δεν θα ψάχνετε πια τι δώρο να κάνετε, αλλά ειδικά για τον τυχερό! Το Ταξίδι, οποιοδήποτε Καλό Ποιοτικό ταξίδι Φτηνό/ακριβό, μικρό/μεγάλο, απλό/σύνθετο, κοντά/μακριά, μας Διώχνει από την Ρουτίνα, τα Προβλήματα, μας Αποσυνδέει από τον κόσμο για λιγάκι, ώστε να Γεμίσουμε Μπαταρίες! Ένα Καλό Ποιοτικό Ταξίδι φτιαγμένο με μεράκι από γνώστες, μας Ξεκουράζει, μας Γεμίζει, και λέμε Αντίο στο Στρες!


Γιατί να μην τους δώσω χρήματα να κλείσουν μόνοι τους;
Είναι επιλογή αυτό, και αν τους δώσετε χρήματα μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν σε κάτι άλλο τελικά. Μπορεί να τα έχουν και ανάγκη, άρα τότε δεν θα ψάχνατε εδώ Δώρο…
Τα κυριότερα θέματα που μας αφορούν εδώ είναι ότι :
- η ιδέα ενός Δωροταξιδίου είναι εντυπωσιακή (δείτε και τις Ιδέες Παρουσίασης)
- αλλά και τους δίνετε την δυνατότητα να απολαύσουν ένα Καλό Ποιοτικό Ταξίδι οργανωμένο από ανθρώπους του Τουρισμού με Μεράκι, προσφέροντας τους Υπηρεσίες Ποιότητας.
Γιατί να μην τα κλείσω μόνος μου ότι βρω;
  • Είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα, να κλείσετε πτήσεις/διαμονές/ακτοπλοϊκά κλπ, τα οποία δεν ακυρώνονται, και όταν τα δώσετε Δώρο να σας πουν (ή να το κρύψουν) ότι δεν θέλουν αυτό το μέρος, δεν θέλουν αυτό το ξενοδοχείο, δεν θέλουν αυτήν την φτηνή αεροπορική και αυτές τις πτήσεις, δεν έχουν άδεια τότε κλπ. Γιατί να τους δεσμεύσετε εσείς σε ξενοδοχείο/προορισμό κλπ. που Εσείς κρίνετε καλό; Το θέμα δεν είναι να ευχαριστηθούν αυτοί;
    Το Δωροταξίδι σας λύνει τα χέρια: ότι ποσόν θέλατε να ξοδέψετε, μικρό ή μεγάλο, τους το δίνετε όντως για Ταξίδι, αλλά τώρα θα επιλέξουν αυτοί ότι θέλουν! Μπορεί να θέλουν να πάνε του χρόνου στην Αμερική και να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα αυτά ως προκαταβολή!
  • Με το Δώρο σας αυτό, τους προσφέρετε Υπηρεσίες Ποιότητας από ανθρώπους του Τουρισμού με Μεράκι, που θα ετοιμάσουν μαζί τους ένα Καλό Ποιοτικό Ταξίδι, που θα τους δώσει Αναμνήσεις μιας ζωής!

Γιατί Λίστα Γάμου;

 

Αν είχατε στο νου μια Λίστα Γάμου, σκεφτείτε να την αξιοποιήσετε σχετικά με το Γαμήλιο σας Ταξίδι!
Αυτό που περιμένουν όλα τα ζευγάρια περισσότερο, είναι το Ταξίδι τους που επιτέλους θα είναι μαζί με σκοπό να Απολαύσουν ό,τι πιο όμορφο από τις Νέες κοινές τους Εμπειρίες, μόνοι τους - μακριά από όλους!

Η Λίστα Γάμου λειτουργεί απλά και πολύ εύκολα!. Καταθέτει όποιος θέλει στο όνομα σας ποσά σε όλες τις τράπεζες, ή και με άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα στο κατάστημα μας.

Το ποσόν που θα μαζευτεί αξιοποιείται στο Ταξίδι σας όποιο και να είναι αυτό, και συμπληρώνετε χρήματα εσείς αν νομίζετε, ή αντίθετα εφόσον περισσέψει ένα ποσόν μπορεί να κανονιστεί και επιστροφή σε μετρητά κατόπιν συνεννόησης!
Το ποσόν δεν χάνεται ακόμα και να μείνει αχρησιμοποίητο για χρόνια! Μπορεί να χρειαστείτε του χρόνου ακτοπλοϊκά για τις διακοπές σας, ή κάποιο έκτακτο αεροπορικό, κλπ.

Μια Λίστα Γάμου στο Δωροεπιταγή-Δωροταξίδι που προσφέρει τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες του Ταξιδιωτικού οργανισμού Taxidevo.gr, σας εξασφαλίζει απόλυτη Δική σας Επιλογή ταξιδιού και Προορισμού, Τιμών και Περιεχομένων! Μην δεσμεύεστε σε κάτι όταν μπορείτε να τα έχετε όλα!doroepitagi.gr 2018 All Rights Reserved.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Χαρίλαος Χιόνης

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.